Kb Byg og Multiservice ApS Havevænget 6, 4682 Tureby. CVR: 40745386
+45 60 79 98 77
kontakt@kbbms.dk

Kompetencer

Nybygning, tilbygning & hele entrepriser

Vi hjælper dig med alt inden for byggeprojekter. Vi vant til at udfører store såvel som små entrepriser. kontakt os for et uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt, ombygning eller tilbygning. Vælger du os som hovedentreprenøren, sørger du som bygherrer for godkendelser og projektmateriale og vi sørger for at koordinerer byggeriet, økonomien og underentreprenørerne. Vælger du os derimod som totalentreprenøren overlader du hele byggeprocessen til os. Det vil sige, at det er os der tager os af godkendelser, projektmateriale, kontakt og koordinering mellem håndværkere og andre fagfolk i forbindelse med hele byggeriet. Vi sørger for, at alle aftaler bliver overholdt og koordineret korrekt.

Kontakt Os

Have og Anlægsgartner Opgaver

Ønsker du at få udført brolægning til en indkørsel, så passage til og fra huset bliver funktionel og flot, etablering af en flot ny terrasse, hvor du og familien ugeneret kan nyde den danske sommer.​​ Hos KB Byg og Multiservice udfører vi alt slags anlægsarbejde. ​Vi udfører dagligt anlægsgartner opgaver og belægningsopgaver på hele sjælland.

Kontakt Os

Rengøring og Service

Vi ser os selv som et multi servicefirma og derfor tilbyder vi naturligvis også rengøringsopgaver med speciale i daglig rengøring, drift- og vedligeholdelse af beboelsesejendomme. De opgaver vi typisk varetager dagligt på hele Sjælland er.

Vi tilbyder alt indenfor Trappevask, Alm. Rengøring, Vinduespolering, Pasning af grønne områder, Udendørs vedligeholdelse, Viceværtservice